Διεύθυνση : ΔΔΕ Φλώρινας - Κτίριο ΑΔ Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας - ΤΚ 531 00


Πρόεδρος : Μούζα Βασιλική (τηλ. 6972609969)
Αντιπρόεδρος :Μελισίδου Ζαφειρειώ
Γ.Γραμματέας : Νικολάου Νικόλαος (6932428401)
Ταμίας :Λαζαρίδου Μαρία
Οργ. Γραμματέας : Πυργιλής Παντελεήμων
Μέλη: Φωτιάδου Χριστίνα , Κοσκοσά Παρασκευή


Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Πληρωμή Συνδρομής Μελών της ΕΛΜΕ Φλώρινας μέσω της ΕΑΠ (11-02-2012)

ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

10 Φεβρουαρίου 2012

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ    
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΑΠ (Ενιαίας Αρχής Πληρωμών)

ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

όπως γνωρίζετε ήδη από 1ης Ιανουαρίου 2012 η μισθοδοσία μας πραγματοποιείται μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών. Στα πλαίσια αποφάσεων ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ και των ΕΛΜΕ το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας αποφάσισε επίσης να γίνεται η πληρωμή της συνδρομής των μελών της ΕΛΜΕ μέσω της διαδικασίας μισθοδοσίας από την ΕΑΠ. Αυτό εξασφαλίζει: α) την ισότητα των μελών της ΕΛΜΕ στο θέμα αυτό, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι συνάδελφοι πλήρωναν κανονικά και κάποιοι όχι, β) την συμμετοχή στις διαδικασίες –και όχι μόνο τις εκλογικές– του κλάδου, όλων μας, αφού συχνά συνάδελφοι δεν προσέρχονταν στις εκλογές λόγω του μεγάλου ποσού που έπρεπε να καταβάλουν εκείνη τη στιγμή γ) την εύκολη και χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες συγκέντρωση των συνδρομών από το Δ.Σ., δ)  το ξεκαθάρισμα του καταλόγου των μελών μας που οφείλουν να είναι πάντα οικονομικά τακτοποιημένοι.
Ως εκ τούτου το Δ.Σ. αποφάσισε να  υλοποιήσει την παραπάνω διαδικασία αφού προηγουμένως ρωτηθεί και λάβει γνώση κάθε συνάδελφος. Με βάση τα καταστατικά ΕΛΜΕ, ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ το ποσό μηνιαία ανέρχεται για τον καθένα μας σε 2,25€, ήτοι 1€ για ΕΛΜΕ, 1€ για ΟΛΜΕ και 0,25€ για ΑΔΕΔΥ. Έχουν φυσικά ήδη εξασφαλισθεί με την συνεργασία των αρχών οι αναγκαίοι κωδικοί ΕΑΠ για την παραπάνω διαδικασία.
Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι με ευθύνη των Διευθυντών των σχολικών μονάδων και των συνδέσμων ΕΛΜΕ, να λάβουν ενυπόγραφα γνώση του εγγράφου και με αυτό τον τρόπο να εγκρίνουν την παραπάνω διαδικασία.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
1.                  ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ επομένως ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΘΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΗ. Οι εν λόγω συνάδελφοι δεν θα είναι μέλη της ΕΛΜΕ και φυσικά όλες οι ενέργειες και άλλες διαδικασίες ΕΛΜΕ δεν θα τους αφορούν.
2.                  Οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι θα πληρώνουν μόνο στις εκλογές ΕΛΜΕ 15 και 10€ αντίστοιχα. Για δε το Συνέδριο ΟΛΜΕ –όταν γίνεται- επιπλέον 5€. Δεν θα τους γίνεται παρακράτηση μηνιαίως.
3.                  Όσοι συνάδελφοι ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ανήκουν οργανικά σε άλλο νομό και πληρώνουν στην εκεί ΕΛΜΕ τη συνδρομή, θα προσκομίσουν απλά μια ανάλυση της μισθοδοσίας τους – εύκολα πλέον εκδίδεται μέσω Η/Υ. Εννοείται ότι διατηρούν όλα τα δικαιώματα στην ΕΛΜΕ Φλώρινας. Εάν δεν πληρώνουν στην εκεί ΕΛΜΕ πρέπει να καταβάλουν στην εδώ ΕΛΜΕ 13,5 € κάθε εξάμηνο.
4.                  Τέλος, όσοι με οργανική στο νομό μας υπηρετούν αποσπασμένοι αλλού πρέπει να ρωτηθούν και αυτοί από το σχολείο ή να μας ενημερώσετε να επικοινωνήσουμε εμείς.