Διεύθυνση : ΔΔΕ Φλώρινας - Κτίριο ΑΔ Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας - ΤΚ 531 00


Πρόεδρος : Μούζα Βασιλική (τηλ. 6972609969)
Αντιπρόεδρος :Μελισίδου Ζαφειρειώ
Γ.Γραμματέας : Νικολάου Νικόλαος (6932428401)
Ταμίας :Λαζαρίδου Μαρία
Οργ. Γραμματέας : Πυργιλής Παντελεήμων
Μέλη: Φωτιάδου Χριστίνα , Κοσκοσά Παρασκευή


Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ψήφισμα συμπαράστασης στους απεργούς εργαζομένους της Χαλυβουργικής, του Alter καθώς και όλων των εργαζομένων που βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις (18-01-2012)

ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 ΨΗΦΙΣΜΑ    18/1/2012

                            
                                                           
Ψήφισμα συμπαράστασης στους απεργούς εργαζομένους της Χαλυβουργικής, του Alter καθώς και όλων των εργαζομένων
που βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της Ελληνικής Χαλυβουργίας Α.Ε. και του Alter  ενάντια στις απολύσεις και στην προσπάθεια κατάργησης των Συλλογικών Συμβάσεων, καθώς και όλων των εργαζόμενων που βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις και συνεχίζουν να αγωνίζονται.

Οι απολύσεις εργαζόμενων σε όλους τους χώρους δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα είναι καθημερινές, ενώ χιλιάδες απολύσεις προετοιμάζονται και στο Δημόσιο Τομέα.

Ο δίκαιος αγώνας των εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας Α.Ε.,  αφορά όλους τους εργαζόμενους. Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων που αγωνίζονται για τη διατήρηση αξιοπρεπών αμοιβών και εργασιακών σχέσεων.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φλώρινας πήρε την απόφαση να ενισχύσει οικονομικά τον αγώνα των εργαζόμενων στη Χαλυβουργία με το ποσό των διακοσίων (200) ευρώ ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης.


              Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ