Διεύθυνση : ΔΔΕ Φλώρινας - Κτίριο ΑΔ Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας - ΤΚ 531 00


Πρόεδρος : Μούζα Βασιλική (τηλ. 6972609969)
Αντιπρόεδρος :Μελισίδου Ζαφειρειώ
Γ.Γραμματέας : Νικολάου Νικόλαος (6932428401)
Ταμίας :Λαζαρίδου Μαρία
Οργ. Γραμματέας : Πυργιλής Παντελεήμων
Μέλη: Φωτιάδου Χριστίνα , Κοσκοσά Παρασκευή


Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ενημερωτικό Δελτίο - Ιανουάριος 2012 (19-01-2012)

ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  -  ΙΑNOΥΑΡΙΟΣ  2012


·      ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ελπίζουμε καλύτερη από το 2012.
·      Οι νέες συνθήκες επιβάλλουν επαγρύπνηση, αλληλεγγύη και αγώνες.
·      Υπάρχουν δύο ευχάριστα νέα από το μέτωπο… 1ο η κατάργηση της 3ετίας για τους νεοδιόριστους συναδέλφους  και  2ο η τροποποίηση που δεν θα παραγράφει τον πλεονάζοντα χρόνο από το νέο μισθολόγιο. Και τα δύο ήταν αιτήματα του Σ.Κ., αν και δεν λύνουν τα προβλήματα, και της παραμονής νεοδιόριστου και μετατιθέμενου επί διετία, και της οικονομικής μας εξαθλίωσης.  Επομένως συνεχίζουμε…
·    Στο θέμα της Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης οι εξελίξεις είναι δυσάρεστες. Το Δ.Σ. θα έχει άμεσα συνάντηση με τους αντίστοιχους συλλόγους Φλώρινας και θα σας ενημερώσει.
·     Ζητάμε αν ψηφιστεί ο νέος νόμος για την ΤΕΕ η ΕΠΑΣ Φλώρινα να μετατραπεί σε Απογευματινό ΤΕ.Λ.
·     Σε συνάντηση με τον Προϊστάμενο ΔΔΕ είχαμε την υπόσχεση ότι θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ οι πίνακες με τη διάθεση και τις ώρες απασχόλησής των συναδέλφων.
·     Εκφράσαμε την συμπαράστασή μας στους απεργούς της Χαλυβουργικής και έμπρακτα, όπως και σε όλους τους εργαζόμενους. Επίσης την διαμαρτυρία μας για τα χαράτσια και τη διακοπή ρεύματος από ΔΕΗ.
·     Το Δ.Σ. θα έχει συνάντηση με τους αναπληρωτές και ωρομισθίους του νομού μας για καλύτερο συντονισμό. Καλούνται να έρθουν στο επόμενο Δ.Σ. Τρίτη 31 Ιαν στις 7.15 σε χώρο που θα ανακοινώσουμε.
·     Τα Δ.Σ. ΕΛΜΕ είναι ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
·     Στο θέμα των ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ κινούμαστε προς την κατεύθυνση προσφυγών. – ΔΕΣΤΕ σχετικό email.
·     Η ΕΛΜΕ εκφράζει με ανακοίνωση τις ευχαριστίες της σε όσους συναδέλφους συμμετέχουν και σε όσους προσφέρθηκαν για τα Φροντιστήρια Αλληλεγγύης ΕΛΜΕ.
·     Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΛΜΕ πραγματοποιείται τον Φεβρουάριο 2012.
·     Οι συνδρομές ΕΛΜΕ από το 2012 θα κρατούνται μέσω ΕΑΠ. Σχετική ανακοίνωση έχει βγει. Πρέπει όμως επίσης να τακτοποιηθούν όλοι για το 2011.

Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ