Διεύθυνση : ΔΔΕ Φλώρινας - Κτίριο ΑΔ Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας - ΤΚ 531 00


Πρόεδρος : Μούζα Βασιλική (τηλ. 6972609969)
Αντιπρόεδρος :Μελισίδου Ζαφειρειώ
Γ.Γραμματέας : Νικολάου Νικόλαος (6932428401)
Ταμίας :Λαζαρίδου Μαρία
Οργ. Γραμματέας : Πυργιλής Παντελεήμων
Μέλη: Φωτιάδου Χριστίνα , Κοσκοσά Παρασκευή


Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Δήλωση Προέδρου ΕΛΜΕ Φλώρινας (08-06-2015)

ΔΗΛΩΣΗ
 ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 8 ΙΟΥΝIOY 2015

ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ

            Στην προηγούμενη ανακοίνωσή μου για τον τρόπο επιλογής του 7ου μέλους του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ για την επιλογή Διευθυντών σχολικών μονάδων ανέφερα ότι μου ζητήθηκε από την Περιφέρεια – κι έτσι είναι – να δηλώσει η ΕΛΜΕ Φλώρινας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μισής ώρας μέλος της ΕΛΜΕ από την 3η παράταξη  στις εκλογές για αιρετούς ΠΥΣΔΕ για να τοποθετηθεί σ αυτό.
            ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ : εκ παραδρομής και ίσως λόγω της βιασύνης θεώρησα ως 3η παράταξη την ΑΠΕΚ προφανώς έχοντας στο μυαλό μου τις συνήθεις παρατάξεις στις εκλογές της ΕΛΜΕ και σε συνεννόηση με την παράταξη αυτή προτάθηκε ο συν. ΣΤΑΪΟΣ ΝΙΚΟΣ αντί του ΣΤΑΘΗ ΚΑΤΗΚΑΡΙΔΗ ανεξάρτητου υποψήφιου που κατέλαβε την τρίτη θέση στις εκλογές αιρετών ΠΥΣΔΕ.
            ΔΙΟΡΘΩΣΗ:  αντιλήφθηκα αυτό το λάθος μόλις σήμερα και κατόπιν ενημέρωσης από συνάδελφο. Αμέσως επικοινώνησα με τους ενδιαφερόμενους και την Περιφέρεια. Με βάση όσα έχουν ως τώρα συζητηθεί: ο συνάδελφος Στάιος αμέσως δέχτηκε προς τιμήν του να παραιτηθεί και η Περιφέρεια να τον αντικαταστήσει με τον συνάδελφο Κατηκαρίδη Στάθη.

Υ.Γ.
1. Η διαδικασία επιλογής Διευθυντών βρίσκεται στο 1ο στάδιο μέτρησης μορίων – όπου υπάρχουν και ενστάσεις…
2. Σε άλλες Περιφέρειες το 7ο μέλος απλά διορίστηκε χωρίς να ρωτηθεί κανείς και υπάρχουν προβλήματα…. Επίσης το 3ο μέλος ΠΥΣΔΕ Φλώρινας αν εκλεγόταν 3ος αιρετός θα ήταν από την Ενωτική Κίνηση βάσει αποτελεσμάτων, όμως η Περιφέρεια επέλεξε να μπει άτομο από την 3η παράταξη – αυτό θα το κρίνετε εσείς.

3. Λάθη γίνονται και πρέπει να επισημαίνονται απ όσους τα αντιλαμβάνονται όσο γίνεται πιο γρήγορα ώστε να διορθώνονται, ειδικά όταν δεν υπάρχει καμία πρόθεση δόλου.