Διεύθυνση : ΔΔΕ Φλώρινας - Κτίριο ΑΔ Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας - ΤΚ 531 00


Πρόεδρος : Μούζα Βασιλική (τηλ. 6972609969)
Αντιπρόεδρος :Μελισίδου Ζαφειρειώ
Γ.Γραμματέας : Νικολάου Νικόλαος (6932428401)
Ταμίας :Λαζαρίδου Μαρία
Οργ. Γραμματέας : Πυργιλής Παντελεήμων
Μέλη: Φωτιάδου Χριστίνα , Κοσκοσά Παρασκευή


Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ανοικτή επιστολή προς Διευθυντές και Συμβούλους για τα σεμινάρια για την αξιολόγηση εκπαιδευτικών (16-05-2014)



ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

    15/5/2014

                       
                                                           

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ για τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ για  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 

Συνάδελφοι/ισσες κ. ΑΡΑΣΤΑΡΗ ΝΙΚ., ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΟΥ Ι., ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ Ν., ΠΟΥΡΝΑΡΑ Θ., ΜΠΑΤΜΑ Ι., ΦΩΤΙΑΔΗ Ι., ΠΕΟΒΙΤΗ Α., ΙΩΑΝΝΟΥ Ν., ΖΟΥΛΑ Ε., ΙΣΠΥΡΙΔΗ Δ., ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Θ., ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤ., ΔΑΦΟ Δ., ΜΟΥΛΕΛΗ Β., ΣΙΩΝΑ ΑΡΓ., ΚΟΪΔΗ Π., ΙΩΑΝΝΟΥ Π., ΚΑΡΙΚΑ ΑΘ., ΡΩΜΑ ΟΡ., ΤΡΑΪΑΝΟΣ Β., ΤΣΟΥΤΣΑ Γ., ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤ., ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ Λ., ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝ.,
κ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ που εντέλλεστε να πάρετε μέρος στην πραγματοποίηση των σεμιναρίων για την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ εκπαιδευτικών.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας, απευθυνόμενο προσωπικά προς κάθε Διευθυντή και Διευθύντρια των Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Φλώρινας και προς τους κ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ζητάει να ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ στα σεμινάρια – στις 21 και 22/5/2014 – τα σχετικά με το πως θα αξιολογήσουν έναν έκαστο των συναδέλφων τους από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο,  και με αυτό  τον τρόπο να δείξουν την συμπαράστασή τους στους αγώνες του κλάδου για την αποτροπή και ακύρωση του μηχανισμού που προωθεί το ΥΠΑΙΘ για τον εκφοβισμό, μισθολογική στασιμότητα και απολύσεις εκπαιδευτικών, με το πρόσχημα της βελτίωσης του εκπαιδευτικού έργου και της σύνδεσης μισθού και απόδοσης.
Το Δ.Σ. γι αυτό το λόγο κηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας για τις 21 και 22 Μαΐου από 09.00 έως 12.00 οι οποίες θα συνοδευτούν από συμπληρωματικές στάσεις της ΟΛΜΕ την ίδια μέρα από 12.00 έως 15.00, για να μπορέσουν να μην προσέλθουν οι Διευθυντές που θα ακολουθήσουν τις αποφάσεις του κλάδου.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Διευθυντές είστε μπροστά σε μία επιλογή που θα καθορίσει εκτός από την προσωπική σας στάση, το μέλλον των σχέσεων μέσα στους συλλόγους και κυρίως το μέλλον – μισθολογικό, βαθμολογικό, εργασιακό και ακόμα και την ίδια την υπόθεση της μονιμότητας των συναδέλφων μας. 
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ που θα υπογράψετε και θα συμβάλετε με αυτό τον τρόπο σε όσα προωθεί η κυβερνητική πολιτική σε βάρος των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ και του θετικού κλίματος μέσα στα σχολεία.

              Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ