Διεύθυνση : ΔΔΕ Φλώρινας - Κτίριο ΑΔ Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας - ΤΚ 531 00


Πρόεδρος : Μούζα Βασιλική (τηλ. 6972609969)
Αντιπρόεδρος :Μελισίδου Ζαφειρειώ
Γ.Γραμματέας : Νικολάου Νικόλαος (6932428401)
Ταμίας :Λαζαρίδου Μαρία
Οργ. Γραμματέας : Πυργιλής Παντελεήμων
Μέλη: Φωτιάδου Χριστίνα , Κοσκοσά Παρασκευή


Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Δήλωση Συμμετοχής στο Φροντιστήριο Αλλυλεγγύης της ΕΛΜΕ Φλώρινας (27-10-2011)

ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    27/10/2011

                       
                                                           

«ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»  ΕΛΜΕ



Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας, στα πλαίσια  απόφασης της Γ.Σ. των Προέδρων ΕΛΜΕ, πρότεινε σε συναδέλφους εθελοντικά να προχωρήσουν στην οργάνωση βοηθητικών μαθημάτων σε αδύνατους οικονομικά ή με μαθησιακές δυσκολίες μαθητές.
Έχουν προσφερθεί μέχρι τώρα 6 συνάδελφοι στην περιοχή Φλώρινας. Μετά από αυτό παρακαλούμε σε πρώτη φάση να γνωστοποιήσουν οι Διευθυντές των Λυκείων της πόλης της Φλώρινας, και με την βοήθεια των επιτροπών αγώνα των σχολείων, στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου τα παραπάνω και να οργανωθεί άμεσα το πρώτο Φροντιστήριο στο νομό. Θα λειτουργήσει απόγευμα στο χώρο του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας.
Η πρωτοβουλία αυτή θα δώσει την ευκαιρία σε υποψήφιους των πανελλαδικών να παρακολουθήσουν εξεταζόμενα μαθήματα. Απευθύνεται σε όλους τους  μαθητές αν και προφανώς θα συνεκτιμηθούν και τα οικονομικά δεδομένα των οικογενειών, αφού πρωταρχικός στόχος είναι η στήριξη των μαθητών από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να αντιμετωπιστεί θετικά και να πλαισιωθεί στο άμεσο μέλλον και από άλλους συναδέλφους σε όλο το νομό μας – ακόμα είμαστε λίγοι.

              Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ