Διεύθυνση : ΔΔΕ Φλώρινας - Κτίριο ΑΔ Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας - ΤΚ 531 00


Πρόεδρος : Μούζα Βασιλική (τηλ. 6972609969)
Αντιπρόεδρος :Μελισίδου Ζαφειρειώ
Γ.Γραμματέας : Νικολάου Νικόλαος (6932428401)
Ταμίας :Λαζαρίδου Μαρία
Οργ. Γραμματέας : Πυργιλής Παντελεήμων
Μέλη: Φωτιάδου Χριστίνα , Κοσκοσά Παρασκευή


Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 13-10-2011

ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011-νέο

                       
Η EKTAKTH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  και το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ αποφάσισαν το παρακάτω πρόγραμμα δράσης και ζητούν την μαζική συμμετοχή των συναδέλφων για να μη περάσουν τα οικονομικά και ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ μέτρα, οι απολύσεις, εφεδρείες, ωράρια κ.α. 

·                    Οργάνωση ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ σε κάθε σχολική μονάδα άμεσα και συγκέντρωση των επιτροπών σε δύο κλιμάκια την Δευτέρα 17/10 ώρα 13.30 στο Γυμνάσιο Αμυνταίου και στο 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας με μέλη του Δ.Σ. Οι επιτροπές να δραστηριοποιηθούν μετά και από συζητήσεις στους συλλόγους και με την κάλυψη της ΕΛΜΕ-ΟΛΜΕ (υπάρχει γι αυτά απόφαση ΟΛΜΕ) για δράσεις και ενημέρωση στα σχολεία, όπως πανό, μαύρες σημαίες, κλείσιμο σχολείων κάθοδο στα συλλαλητήρια, πορείες κ.α.
·                    Μαζική συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ της Τετάρτης 19 ΟΚΤ 2011, συμμετοχή στην συγκέντρωση την ίδια μέρα ΟΛΩΝ ΜΑΣ στην πλατεία Φλώρινας στις 11.00 το πρωί και πορεία και παράσταση στη ΔΔΕ Φλώρινας αμέσως μετά, μαζί με τους συναδέλφους της Α/θμιας .
·                    Απεργία την Πέμπτη 20/10 και μετάβαση Δ.Σ. και συναδέλφων στην Περιφέρεια στην Κοζάνη ώρα 11.00. ΝΕΑ Γ.Σ. ΠΕΜΠΤΗ 20/10 ώρα 18.30 στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
·                    Συνεντεύξεις τύπου των ΕΛΜΕ και Συλλόγου Εκπ/κων Α/θμιας Φλώρινας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδες, δικτυακούς τόπους, τηλεόραση, ραδιόφωνο).
·                    Συμμετοχή στις συγκεντρώσεις μαζί με τα άλλα σωματεία Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα της πόλης, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 19/10 στην πλατεία στις 11.00 πρωί.
·                    Συνεργασία για το ζήτημα της εκπαίδευσης με το φοιτητικό, μαθητικό κίνημα και τους γονείς των μαθητών μας.
·                    Εξέταση από τις επιτροπές και το Δ.Σ. και άλλων μορφών ΑΓΩΝΑ κατόπιν, όπως  συμμετοχή στις εκδηλώσεις στις μεγάλες πόλεις, αποχή από εργασίες εξωδιδακτικές, εκδρομές, πανελλήνιο συντονιστικό αγώνα, συναυλία στη πλατεία, εκδήλωση με πνευματικούς ανθρώπους κ.α.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ