Διεύθυνση : ΔΔΕ Φλώρινας - Κτίριο ΑΔ Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας - ΤΚ 531 00


Πρόεδρος : Μούζα Βασιλική (τηλ. 6972609969)
Αντιπρόεδρος :Μελισίδου Ζαφειρειώ
Γ.Γραμματέας : Νικολάου Νικόλαος (6932428401)
Ταμίας :Λαζαρίδου Μαρία
Οργ. Γραμματέας : Πυργιλής Παντελεήμων
Μέλη: Φωτιάδου Χριστίνα , Κοσκοσά Παρασκευή


Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστήριο ΔΑΚΕ (06-12-2012)



ΔΑΚΕ Δ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. Φλώρινας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που την εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους στις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. της Τοπικής Ε.Λ.Μ.Ε.. Συγκεκριμένα, η ΔΑΚΕ τιμήθηκε με 144 ψήφους, ποσοστό 41,14% επί των έγκυρων ψηφοδελτίων κι αναδείχθηκε πρώτη δύναμη.

Το εκλογικό σώμα, διαμέσου μίας διαδικασίας υψηλής συμμετοχής, στήριξε τη συνέπεια, τη σταθερότητα και την προοπτική των θέσεων της Δ.Α.Κ.Ε., ενώ ταυτόχρονα διεμήνυσε ότι οι άκρατοι λαϊκισμοί, οι πομπώδεις ρητορείες, οι παραπλανήσεις, οι διαβολές και οι προσωπικές επιθέσεις όχι απλώς έχουν κουράσει αλλά και δεν επηρεάζουν πλέον την κρίση του.

Η ΔΑΚΕ Δ.Ε. συνεχίζοντας τον αγώνα της υπόσχεται να προσπαθήσει και πάλι να δικαιώσει όχι μόνον τους ψηφοφόρους της αλλά το σύνολο των συναδέλφων της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, προασπίζοντας τα κοινά μας συμφέροντα.

Ευχόμαστε να υπάρξει η σωστή ανατροφοδότηση των εξαγόμενων από την κάλπη μηνυμάτων από όλους, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή μία γόνιμη θητεία με συνεργασία και εργατικότητα εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ..

Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

[Από τη Δ.Α.Κ.Ε. εκλέγονται οι: Κολοκοντές Αργύριος (99 ψήφοι), Μούζα Βασιλική (74 ψήφοι), Μούλελης Ηλίας (62 ψήφοι). Πρώτος αναπληρωματικός: Δελέγκος Διονύσιος (57 ψήφοι)]