Διεύθυνση : ΔΔΕ Φλώρινας - Κτίριο ΑΔ Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας - ΤΚ 531 00


Πρόεδρος : Μούζα Βασιλική (τηλ. 6972609969)
Αντιπρόεδρος :Μελισίδου Ζαφειρειώ
Γ.Γραμματέας : Νικολάου Νικόλαος (6932428401)
Ταμίας :Λαζαρίδου Μαρία
Οργ. Γραμματέας : Πυργιλής Παντελεήμων
Μέλη: Φωτιάδου Χριστίνα , Κοσκοσά Παρασκευή


Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ενημερωτικό Δελτίο της ΕΛΜΕ Φλώρινας (06-11-2014)

Νοέμβριος 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

· Κηρύχθηκε ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ, ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ) στις 27 Νοεμβρίου 2014. Καλούμαστε σε καθολική συμμετοχή. Η ΕΛΜΕ θα συμμετέχει σε όλες τις δράσεις για την επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
·  Έγιναν οι εκλογές ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ και καλή δύναμη στις και στους εκλεγέντες. Προσβλέπουμε στην πλήρη συνεργασία με τις ΕΛΜΕ και ΟΛΜΕ.
·  Έγινε χτες συνάντηση με το Δήμαρχο Φλώρινας Βοσκόπουλο Ιωάννη. Κυρίως συζητήθηκε το θέμα των σχολικών δαπανών και του πετρελαίου θέρμανσης, όπως και άλλα θέματα – προσωπικού, αξιολόγησης και εκπαιδευτικά. Ο κ. Δήμαρχος αφού μας τόνισε την μέτρια έως κακή κατάσταση στο θέμα των δαπανών δεσμεύτηκε να ζητήσει πρόσθετη ενίσχυση για τις ανάγκες θέρμανσης των σχολείων.
·  Το Δ.Σ. ΕΛΜΕ Φλώρινας επισκέφθηκε όλες –σχεδόν, πλην δύο – τις σχολικές μονάδες του νομού και ζήτησε από τους συλλόγους να μην συμμετάσχουν και να μπλοκάρουν κάθε διαδικασία ΑΥΤΟ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.
· Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δήμου Φλώρινας – ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ – θα πραγματοποιηθεί η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΜΕ από τις 9.30 ως τις 12.00 το πρωί. Στη Γ.Σ. δεν θα υπάρξει απολογία ΑΙΡΕΤΩΝ αφού έγινε σε προηγούμενη συνέλευση. Αντίθετα θα συζητηθεί το θέμα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
·  Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. ΕΛΜΕ Φλώρινας θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014, στο 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας και στο Γυμνάσιο Αμυνταίου. Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος σ αυτές ως υποψήφιοι και ως εφορευτική επιτροπή παρακαλούμε να ετοιμάζονται. Μέχρι την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 θα πρέπει να είναι έτοιμα τα ψηφοδέλτια.
· Τέλος παρακαλούνται οι σύλλογοι να συγκεντρώσουν το ποσό για τους απολυμένους συναδέλφους μας και να μας το γνωστοποιήσουν.



ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ