Διεύθυνση : ΔΔΕ Φλώρινας - Κτίριο ΑΔ Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας - ΤΚ 531 00


Πρόεδρος : Μούζα Βασιλική (τηλ. 6972609969)
Αντιπρόεδρος :Μελισίδου Ζαφειρειώ
Γ.Γραμματέας : Νικολάου Νικόλαος (6932428401)
Ταμίας :Λαζαρίδου Μαρία
Οργ. Γραμματέας : Πυργιλής Παντελεήμων
Μέλη: Φωτιάδου Χριστίνα , Κοσκοσά Παρασκευή


Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ενημέρωση για τις αποφάσεις του ΔΣ της ΕΛΜΕ Φλώρινας (12-06-2014)



ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

                       
                                                           
 
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας στην τελευταία του συνεδρίαση μεταξύ άλλων συζήτησε και ανακοινώνει:

1.   Τα θέματα της Αξιολόγησης, Αυτοαξιολόγησης και των Εξετάσεων - τρόπου προαγωγής – τράπεζας θεμάτων Α΄ λυκείου παραμένουν ανοικτά για τον κλάδο και είναι τα άμεσα ζητήματα μαζί με αυτό των Απολύσεων και Διαθεσιμοτήτων που πρέπει να αντιμετωπίσει ο κλάδος μας.

2.      Γι αυτά τα θέματα κυρίως και για το τι τακτικές πρέπει να ακολουθηθούν, το Δ.Σ. - εν όψει και της Συνέλευσης Προέδρων ΕΛΜΕ στην Αθήνα τέλη Ιουνίου – πραγματοποιεί ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των μελών της ΕΛΜΕ Φλώρινας, την ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ απόγευμα. Ζητούνται προτάσεις και πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες. (το μέρος και η ώρα θα ανακοινωθούν…)

3.      Το Δ.Σ. θα επισκεφθεί τα Λύκεια του νομού κυρίως και θα προσπαθήσει να συναντηθεί με τους συλλόγους γονέων, για να ανταλλαχθούν απόψεις για τα ζητήματα τα Α΄ Λυκείου που αναφέρθηκαν παραπάνω, ώστε να δοθεί και μια συνέντευξη τύπου πάνω σ αυτά.

4.     Στο θέμα της οικονομικής ενίσχυσης των ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ Συναδέλφων μας, προκρίναμε την εφ άπαξ για το 2014 εισφορά 10 ευρώ ανά συνάδελφο τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει και άλλη πρόταση.


              Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ