Διεύθυνση : ΔΔΕ Φλώρινας - Κτίριο ΑΔ Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας - ΤΚ 531 00


Πρόεδρος : Μούζα Βασιλική (τηλ. 6972609969)
Αντιπρόεδρος :Μελισίδου Ζαφειρειώ
Γ.Γραμματέας : Νικολάου Νικόλαος (6932428401)
Ταμίας :Λαζαρίδου Μαρία
Οργ. Γραμματέας : Πυργιλής Παντελεήμων
Μέλη: Φωτιάδου Χριστίνα , Κοσκοσά Παρασκευή


Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωση για τις Συνδρομές των μελών της ΕΛΜΕ

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΕΛΩΝ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Συνάδελφοι,

Το ζήτημα των συνδρομών των μελών της ΕΛΜΕ Φλώρινας δεν έχει επιλυθεί. Έτσι παρατηρείται τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο το 70% των μελών να είναι πλήρως τακτοποιημένοι οικονομικά, το 10% να πληρώνει κατά διαστήματα και ένα 20% να μην πληρώνει ποτέ. (Δεν αναφερόμαστε φυσικά σε όσους δεν θέλουν με δήλωσή τους να είναι μέλη της ΕΛΜΕ). Επίσης πρέπει να γίνει γνωστό ότι από τα 30 € της ετήσιας συνδρομής τα 18€ κατατίθενται στην – με μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, όπως φαίνεται και από τον ισολογισμό – ΟΛΜΕ,  και τα 12€ μένουν στο ταμείο της ΕΛΜΕ για τα  έξοδα γραφείου, μετακινήσεων, εκδηλώσεων κ.α.

Για να ρυθμιστεί αυτό το ζήτημα το Δ.Σ. αποφάσισε τα εξής:

1. Οι συνδρομές κατ έτος κάθε μέλους να είναι : 30€ για τους μόνιμους, 20€ για τους αναπληρωτές και 10€ για τους ωρομίσθιους.
2.  Όσοι συνάδελφοι δεν πλήρωσαν για το Β΄ Εξάμηνο του 2010 – με βάση τις καταστάσεις  που θα αποσταλούν στα σχολεία – να τακτοποιηθούν πληρώνοντας οι μόνιμοι 15€ και οι αναπληρωτές 10€.
3. Κάθε Απρίλιο και κάθε Οκτώβριο του έτους, με ευθύνη των συνδέσμων των σχολείων σε συνεργασία με τον οικονομικό υπεύθυνο του σχολείου και με την σύμφωνη γνώμη των συναδέλφων, να κρατείται η μισή ετήσια συνδρομή από τις καταστάσεις πληρωμών στις τράπεζες. Η τακτική αυτή εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία στα περισσότερα σχολεία μας.

Συνάδελφοι, σύμφωνα με το καταστατικό, αλλά και για λόγους δικαιοσύνης και ισότητας, όσοι συνάδελφοι δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι – ακόμα και για διαστήματα - δεν θεωρούνται μέλη της ΕΛΜΕ και της ΟΛΜΕ.

Ο Πρόεδρος                                     

Μπουντουλούλης Ευάγγελος 

Η Γεν. Γραμματέας 

Παπαδοπούλου Θεοδώρα